Book

Seminarer, kurser, møder og events, der går under huden

På Hotel Føroyar har vi det bedst med ikke at være i centrum – det lader vi det uspolerede landskab og det evigt omskiftelige, dramatiske vejr om. 

Vi vil hellere stilfærdigt åbne døren til et særligt rum uden loft og vægge, der er unikt færøsk – hvor du kan mærke, at du lever, og hvor du og dine gæster sidder til bords med havet, skåler med elementerne og underholdes af den storhed, der omgiver os.  

Derfor tilbyder vi mere end et roligt og uforstyrret arbejdsrum højt hævet over hverdagens støj. Dit arrangement skræddersyes, så du og dine gæster får vækket sanserne med lokal gastronomi og oplevelser, der går under huden. 

Og bare rolig: Hvis tåge eller storm spænder ben for plan A, så har vi altid en plan B, C og D i ærmet. Færøerne er fuld af muligheder, afstandene er korte, og måske skinner solen på den anden side af fjeldet. 

Se vores mødepakkerKontakt os

Hele pakken - til fornuftig pris

Med alt, hvad I kunne ønske jer på hotellet, og et væld af unikke oplevelser komprimeret over korte afstande har I alle muligheder for et kursus, seminar eller møde, som I vil tale om i årevis. Og så er det væsentligt hurtigere og billigere at tage kollegaer eller samarbejdspartnere med til Færøerne, fremfor til vores ”naboer” Island og Grønland: Det tager kun 2 timer med fly, og gennemsnitsprisen for en returbillet ligger lige omkring 2.000 kr.

Send os en mail
”Færøerne byder på natur, kultur og gastronomi, man ikke finder andre steder, men der er relativt få danskere, der har været på Færøerne. Den oplevelse ville vi gerne give vores medarbejdere – og så er det lige til højrebenet ift. en overskuelig distance og nem kommunikation.”

– Lisa Sneholm Hansen, event manager hos 7N IT Consulting

Færøernes første og største konferencehotel

- kun 2 timers flyrejse fra Danmark
- unik arkitektur og 200 velindrettede værelser
- 10 mødelokaler med plads til 1 - 400 personer
- moderne AV-udstyr - teknisk assistance
- kontaktperson, der kan arrangere jeres tur fra A-Z
- over 90 års brancheerfaring og -forbindelser

Se vores lokaler

Oplevelser for livet

På Hotel Føroyar tager vi dig og dine deltagere med helt ind i hjertet af færøsk kultur og åbner døren for oplevelser, I aldrig glemmer. Om I vil udfordres, helt ned i gear eller have pirret sanserne er op til jer. 

Opdag mulighederne

Send os en besked

Hvad ønsker du at booke?

Jeg vil gerne booke
Køb gavekort
FO
/
EN