Book
Tag en pause fra hverdagen og nyd en rolig stund. Første del af Ress Spa er nu åben, og her er velvære i højsæde. Fra dybderensende ansigtsbehandlinger til grundig kropsmassage, rasul og infrarød sauna. Forkæl dig selv og bestil din egen wellnessoplevelse lige her.
Se behandlinger

Velkommen til Ress Spa

Du får et badehåndklæde og en badekåbe, når du besøger os i Ress. Du er velkommen til at benytte dig af både bad, hårtørrer og de lækre og velduftende hår- og hudprodukter, som står fremme i omklædningsrummene. Husk at medbringe dit eget badetøj, når du skal i infrarød sauna og/eller rasul.

Åbningstider i Ress
Tirsdag - lørdag 9.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00

Aflysninger og ændringer skal foretages mindst 24 timer før den bookede behandling. For aflysninger foretaget efter dette tidspunkt, samt ved udeblivelse, opkræver vi fuld pris for behandlingen.

Aldersgrænse: 16 år 

Ress Fitness

Alle gæster på Hotel Føroyar har adgang til vores veludstyrede fitnessrum, Ress Fitness. Her er alt, som du skal bruge, til træning af hele kroppen.

Nye spafaciliteter i 2024

Gør dig klar til både inden- og udendørs swimmingpool, dampbad, stenbad, saunaer, rooftop pool, isbad og udendørs jacuzzi. Den våde del af Ress Spa åbner i 2024. 

Hvad ønsker du at booke?

Jeg vil gerne booke
Køb gavekort
FO
/
EN